27 juni, 2015

27. juni 2015 El Paso – Phoenix

Kort om hva vi ønsker å se
I dag skal vi kjøre til Phoenix, Arizona. Det blir første gangen jeg er i Arizona. For å komme oss dit må vi reise igjennom New Mexico. I Phoenix er det meldt 43 grader i dag, så temperaturen stiger. Det er tørr luft og med klimaanlegg så skal det gå bra. Vi bor på et fancy hotell med ordentlig svømmebasseng. 

I El Paso bodde vi på Hilton Garden Inn. Et flott hotell med god mat, serviceinstillt personell og pent hotellrom.







Kort om hva vi så
I går ble landskapet enda tørrere og kaktuser begynte å gjøre sitt inntog. Tuscon og Phoenix er store byer og spennende byer. Da vi kom til Phoenix kom vi til et flott hotell i Scottsdale. På kvelden mens vi spiste middag kom en skikkelig sandstorm over byen. Strømmen gikk noen timer.  







Sandstormen kommer.


Kort om inntrykket
Det var en flott tur. Vi kjørte igjennom landskap som om det var tatt rett ut av en Western film. Der var stilig! Jeg er så glad for at vi kom oss frem til hoteller for sandstormen kom. De stengte veien vi kjørte på til Phoenix for det var så dårlig sikt. Flere veier i byen ble også stengt. Det hadde vært kjedelig. Det var mye bedre å sitte på hotellet og spise en god middag mens vi så på sandstormen. 

Hvordan var det å kjøre strekningen?
Det var mange og lange strekninger. Fra El Paso og til Phoenix ble det stadig røffere landskap og temperaturen steg. Det varmeste temperaturen var i Benson med 115 farenheit som er 46 grader celsius. I Phoenix var det bare 111 F som er 44 grader.

Hvor stoppet vi å spise
Vi spiste frokost på hotellet. En god omelett. Så hadde vi lunsj på Starbucks i Benson Arizona og middag på hotellet

Ingen kommentarer: